Skip to main content

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Κλάινχαϊσλερ

Ο πολυσύνθετος Ούγγρος μεσοεπιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα πάνε κατ΄ ευχήν θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους» για 3,5 χρόνια.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) ο 28χρονος Ούγγρος μέσος Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Τον Μαγυάρο, που αγωνιζόταν στην κροατική Όσιγιεκ, υποδέχθηκαν λίγο πριν τις 14:00 οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας και οι ρεπόρτερ του συλλόγου, προς τους οποίους έκανε τις πρώτες δηλώσεις του.

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε.

«Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ευχαριστώ και την οικογένειά μου, που με στήριξε».

Ο Κλάινχαϊσλερ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για 3,5 χρόνια. Ακολούθως, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μια γεμάτη (έως τώρα) φετινή αγωνιστική περίοδο, με 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ για την Όσιγιεκ, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Ουγγαρίας και το 2018 είχε πετύχει γκολ απέναντι στην ελληνική ομάδα, σε αγώνα του Nations League.