Skip to main content

ΟΦΗ «τεσσάρων αστέρων» στο Αγρίνιο

Εντυπωσιακή η ομάδα της Κρήτης συνέτριψε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παρουσία του νέου ιδιοκτήτη των γηπεδούχων, Ματσιέι Καμίνσκι.

Με εμφατικό τρόπο έκλεισε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο ΟΦΗ πέρασε σαν ανεμοστρόβιλος από το Αγρίνιο κατανικώντας με 4-0 τον Παναιτωλικό, παρουσία του νέου ιδιοκτήτη των γηπεδούχων, Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Η ομάδα της Κρήτης απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη με την πρώτη νίκη της ύστερα από τρεις αγωνιστικές, ενώ τα «Καναρίνια» ηττήθηκαν για έκτη φορά σε εννέα αγώνες στην έδρα τους φέτος.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα, είχε την κατοχή της μπάλας κι άνοιξε το σκορ στο 27΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ντιουσέ με κεφαλιά βρήκε τον Ντίκο, που με θεαματικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Στο 51’ ο Τοράλ σούταρε εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε, ο Τοράλ πήγε στο ριμπάουντ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Τοράλ είδε την κίνηση του Ντίκο αριστερά κι ο Αφρικανός (Μάλι) επιθετικός έγραψε το 0-2. Ο ΟΦΗ έκανε πια ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 73΄ ο Τοράλ ευστόχησε για το 0-3, από ασίστ του Λάρσον.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιλιανίδης έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος στη νίκη των φιλοξενούμενων, όταν από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού και ασταθή απόκρουση του Ανέστη «έγραψε» το 0-4.