Skip to main content

Στο «ρελαντί» ο ΠΑΟΚ 3-0 στη Λαμία

Η μακεδονική ομάδα έφτασε τις πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ το συγκρότημα της Φθιώτιδας συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη και παραμένει στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στη γηπεδούχο Λαμία, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς σημείωσαν την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους κι έφτασαν την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, με παιχνίδι περισσότερο, ενώ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη (δυο ισοπαλίες, πέντε ήττες) και παραμένει πάντοτε χαμηλά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μουργκ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, αλλά ο αντικαταστάτης του, Νάρεϊ, είχε άμεση συμμετοχή στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Στο 13΄ ο Ντάντας εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα της Λαμίας… κοιτούσε τον πρώην παίκτη της Φορτούνα Ντίσελντορφ να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στον Ολιβέιρα και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαραβέλη, με το σκορ να ανοίγει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν στο 27΄, με τον Νάρεϊ να γυρίζει αυτή τη φορά στην περιοχή, τον Μπεχαράνο να αδυνατεί να απομακρύνει και τον Ντάντας να «γράφει» το 0-2.

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό, με τέσσερις φάσεις να διαδραματίζονται μέσα σε λιγότερα από τέσσερα λεπτά (29’-32’). Αρχικά, ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ντε Βινσέντι, με τον Μπεχαράνο, στην εκτέλεσή του, να «σημαδεύει» με κεφαλιά το δοκάρι του Κροάτη τερματοφύλακα.

Στην αντεπίθεση ο Κωνσταντέλιας έδωσε έτοιμο γκολ στον Νάρεϊ, που όμως αστόχησε από εξαιρετική θέση και δευτερόλεπτα αργότερα, από νέο κόρνερ του Ντε Βινσέντι, ο Κοτάρσκι απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα πριν διώξει ο Νάσμπεργκ προ του Ρόμανιτς.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την αναγκαστική αλλαγή του Γκαραβέλη και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα από ενέργεια και πάσα του Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να διαμορφώνει και το τελικό 0-3 στο 58ο λεπτό.