Skip to main content

Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Γκοφέν, κοντά στη πρόκριση η Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Νταβίντ Γκοφέν με 2-0 και η Ελλάδα θέλει ακόμη μία νίκη κόντρα στο Βέλγιο για να περάσει στον επόμενο γύρο του United Cup.

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του United Cup βρίσκεται η Ελλάδα στο τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το… καθήκον του, νίκησε 2-0 και σχετικά εύκολα τον Νταβίντ Γκοφέν και η «γαλανόλευκη» ομάδα θέλει απλά μια νίκη στα επόμενα τρία ματς για να περάσει στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς με 6-3 και 6-2 πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γκοφέν, έχοντας τρομερό σερβίς και η πρώτη ευκαιρία της Ελλάδας για πρόκριση είναι τα ξημερώματα της Τρίτης όταν η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μέρτενς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο «Τσίτσι» δήλωσε:

«Ο Νταβίντ είναι δύσκολος παίκτης. Δε ξέρω τι λέει το σκορ. Στις κρίσιμες στιγμές πήρα τον χρόνο μου και χαίρομαι που πήρα τη νίκη σε αυτό το κοινό που με υποστήριξε. Σεβάστηκα τις δύσκολες στιγμές στο ματς και λειτούργησε το σερβίς που ήταν κρίσιμο στα break point που αντιμετώπισα.

Είναι σημαντικό να μην είσαι υπερόπτης με τα σερβίς του γιατί μπορεί να την πατήσεις. Υπάρχει χώρος για βελτίωση. Είμαστε εδώ να παίξουμε με τους καλύτερους και να τους κερδίσουμε. Η μισή δουλειά έχει γίνει. Πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

naftemporiki.gr