Skip to main content

Η οικογένεια του Πελέ επανενώθηκε στο νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων

Στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο βρέθηκαν η σύζυγος, οι δύο κόρες και ο γιος του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Η οικογένεια του Πελέ συγκεντρώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο για να βρεθεί κοντά στον θρύλο του ποδοσφαίρου, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και περίπου ένα μήνα για προβλήματα στα νεφρά και την καρδιά, που συνδέονται επίσης με την επιδείνωση του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία της συζύγου του Πελέ, Μάρσια Αόκι και άλλων μελών της οικογένειας συγκεντρωμένα στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν».

«Σχεδόν όλοι μας. Καλά Χριστούγεννα. Ευγνωμοσύνη, αγάπη, συντροφικότητα, οικογένεια. Η ουσία των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε όλους για όλη την αγάπη και το φως που μας στέλνετε», έγραψε η Κέλι.

Ο γιος του «Βασιλιά», Εντίνιο, ο οποίος προπονεί μια ομάδα ποδοσφαίρου στην Παρανά, στη βόρεια Βραζιλία, έφτασε επίσης την παραμονή των Χριστουγέννων στο ισραηλινό νοσοκομείο, όπου ενώθηκε με τις αδερφές του Κέλι και Φλάβια και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που τον δείχνει να κρατά το χέρι του αστέρα του ποδοσφαίρου, με λεζάντα: «Πατέρα… η δύναμή μου είναι δική σου».

Την Τετάρτη, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ παρουσίασε «εξέλιξη» και ότι χρειαζόταν «πιο εκτεταμένη φροντίδα για τη θεραπεία της νεφρικής και καρδιακής ανεπάρκειας».

Την ίδια μέρα οι κόρες του ανακοίνωσαν ότι δεν θα επέστρεφε στο σπίτι για τα Χριστούγεννα. Ως εκ τούτου, ήταν η οικογένεια που έφτασε στο νοσοκομείο για να περάσουν μαζί τη γιορτή.