Skip to main content

Άφησε βαθμούς στη Λιβαδειά ο Άρης

Οι «κίτρινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Λεβαδειακό στην εναρκτήρια αναμέτρηση της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής.

Λεβαδειακός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε εκ νέου σήμερα μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν δυνατά και πήραν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά. Σουτ του Ετέμπο στο 7΄ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, στο 23΄ ο Μάρκοβιτς απέκρουσε με το πόδι καρφωτή κεφαλιά του Εμπακατά, αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Στο 38ο λεπτό ο Χάμοντ πραγματοποίησε υπέροχη ατομική ενέργεια που κατέληξε σε δυνατό σου, το οποίο άφησε ακίνητο τον Κουέστα. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα οι «πράσινοι» λίγο έλλειψε να διπλασιάσουν, αλλά η κεφαλιά του Δούμτσιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Με τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, μεταξύ αυτών και τον Μαντσίνι που επανεμφανίστηκε έπειτα από το πειθαρχικό παράπτωμά του, ο Πάρντιου προσπάθησε να επέμβει στην εξέλιξη του αγώνα.

Ο Άρης άρχισε να πιέζει και στο 48΄ ο Γκρέι αστόχησε με σκαστό σουτ, ενώ στο 51΄ ο Νίκας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στην κεφαλιά του Ιτούρμπε.

Η υπεροχή των Θεσσαλονικέων επιβραβεύθηκε στο 64ο λεπτό, ξανά με στημένη μπάλα, πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα, όπως είχε κάνει με τον ίδιο τρόπο και την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο.

Στο 87΄ ο Γκρέι απέτυχε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από πάσα του Ματέο Γκαρσία κι έτσι ο Λεβαδειακός πανηγύρισε ένα βαθμό που προσωρινά τον ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ενώ ο Άρης έχασε άλλη μια ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.