Skip to main content

Αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα ο Ολυμπιακός Β΄

Η πειραϊκή ομάδα εγκατέλειψε τον αγώνα στο ημίχρονο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρώτο γκολ της γηπεδούχου και την ακύρωση αυτογκόλ των παικτών της Καλλιθέας στη συνέχεια.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλιθέα (Athens Kallithea FC) και τον Ολυμπιακό Β΄, για την 7η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League 2, ξεκίνησε κανονικά αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…

Η πειραϊκή ομάδα αποχώρησε από το «Ελ Πάσο» στο ημίχρονο του αγώνα, με το σκορ στo 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, διαμαρτυρόμενη τόσο για το γκολ του Κυνηγόπουλου για το οποίο υποστήριξε ότι υπήρξε εμφανές οφσάιντ, όσο και για την απόφαση του εκ Φθιώτιδας διαιτητή Νίκου Παπακωνσταντίνου και των βοηθών του (Γάκος, Ψύλλος) να ακυρώσουν αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β΄ δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο και ο αγώνας διακόπηκε με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Καλλιθέας. Να σημειωθεί ότι στο δημοτικό στάδιο της πόλης βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί στο 5ο λεπτό με γκολ του Κωστή, ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με τα τέρματα των Κυνηγόπουλου στο 14ο και Νίλι στο 31ο λεπτό.

Εν τω μεταξύ, στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Παναχαϊκή νίκησε τον ουραγό ΠΑΟ Ρουφ στην έδρα του 1-0, με γκολ του Κέρι στο 53ο λεπτό.