Skip to main content

Μουντιάλ 2022: Δεν πηγαίνει στο τελικό ο ενοχλημένος Μπενζεμά

Θα μπορούσε να δώσει το παρών στο τελικό της Γαλλίας με την Αργεντινή, αλλά κάποιες δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ έχουν ενοχλήσει τον έμπειρο επιθετικό.

Ήταν η μεγάλη απώλεια της τελευταίας στιγμής για τη Γαλλία. Ο Καρίμ Μπενζεμά έχασε το Μουντιάλ, αλλά εδώ και ημέρες ημέρες έχει επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή το απόγευμα της Κυριακής.

Κάτι που φαίνεται πως δεν θα συμβεί, καθώς, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μπενζεμά έχει ενοχληθεί με δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενώ παράλληλα δεν θέλει να διαταράξει την ομάδα με την παρουσία του στην τελευταία ημέρα του τουρνουά.

Ο Ντεσάμπ, είχε δηλώσει προ καιρού τα εξής: «Προσέχω 24 παίκτες που έχω εδώ. Δεν με νοιάζει για εκείνους που δεν είναι όπως οι Κιμπεμπέ και Πογκμπά. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά μου».

Αυτά τα λόγια είναι η αιτία που η σχέση του Μπενζεμά με τον Ντεσάμπ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αναμένεται να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς από την τηλεόραση.