Skip to main content

Τελευταίος αγώνας σε Μουντιάλ για Μέσι ο τελικός του Κατάρ

REUTERS/Carl Recine

Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής έκανε τη δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του Olè.

Ο αγώνας που θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι στις 18 Δεκεμβρίου με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής θα είναι ο τελευταίος του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Olè, δηλώνοντας ευγνώμων που μπόρεσε να τελειώσει το ταξίδι του στο Μουντιάλ «παίζοντας τον τελευταίο αγώνα μου σε έναν τελικό. Όλα όσα έχω ζήσει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι πολύ συναρπαστικό, αυτό που έχει βιώσει ο κόσμος, το πώς διασκεδάζει ο κόσμος στην Αργεντινή».

«Σίγουρα ναι, σίγουρα ο τελικός θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά χρόνια πριν από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν νομίζω ότι θα φτάσω εκεί. Το να τελειώνεις έτσι είναι το καλύτερο», πρόσθεσε ο Μέσι μιλώντας στην αργεντίνικη εφημερίδα. «Πέρα από το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με ήττα, ήμασταν σίγουροι ότι θα τα καταφέρναμε».

Ο «ψύλλος» μόνο ένα πράγμα ζητά από τους οπαδούς, την εμπιστοσύνη. Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο: «Λέω στους οπαδούς να τους εμπιστευτούν, αυτή η ομάδα είναι “τρελή”, θα παίξουμε έναν άλλο παγκόσμιο τελικό, για να τα απολαύσουμε όλα αυτά.

Θυμάμαι την οικογένειά μου, όπως λέω πάντα, που είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Το πιο σημαντικό πράγμα, που πάντα με συνόδευε. Περάσαμε μια δύσκολη, όμορφη περίοδο και τώρα πρέπει να ζήσω μια θεαματική, διασκεδάζοντας με τον κόσμο εδώ και στην Αργεντινή».

Κα ο Μέσι κατέληξε: «Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μου Παγκόσμιο Κύπελλο, το απολάμβανα πολύ εδώ και καιρό, από τότε που φτάσαμε. Αυτό που ζήσαμε, από τότε που ξεκινήσαμε. Ξέρουμε τι είμαστε και τι μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα. Η Αργεντινή επέστρεψε σε έναν τελικό Μουντιάλ και πρέπει να το απολαύσουμε, θα τα δώσουμε όλα στον τελικό, θα τα παρατήσουμε όλα για να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε».

naftemporiki.gr