Skip to main content

Η προειδοποίηση του Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Νορβηγός στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι δηλώνει πανέτοιμος για την επανέναρξη των συλλογικών αναμετρήσεων.

Μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ μέτρησε 23 γκολ σε 18 παιχνίδια με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ασταμάτητος και ξεκαθάρισε πως περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την επανέναρξη της Premier και του Champions League.

Μιλώντας στο «The National News» ανέφερε: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για επαναφορά. Φυσικά, κάθε παίκτης θέλει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου εκεί και θα δουλέψω σκληρά για να βεβαιωθώ ότι θα το κάνω μια μέρα. Αλλά το διάλειμμα ήταν θετικό. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να πάρω το μυαλό μου από το ποδόσφαιρο για μερικές εβδομάδες και να βάλω τον εαυτό μου στο καλύτερο δυνατό σημείο για να επιστρέψω. Ανυπομονώ να ξαναρχίσει.

Αισθάνομαι ότι έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και το πρωτάθλημα που μπορεί πάντα να χρειαστεί κάποια προσαρμογή και είμαι ευχαριστημένος με το πώς ξεκίνησε. Αλλά δεν είναι για μένα. Έχει να κάνει με την ομάδα, το πώς αποδίδουμε και το δεύτερο μισό της σεζόν είναι το πιο σημαντικό τώρα. Έχουμε βάλει τους εαυτούς μας σε καλή θέση και είχαμε πολλές δυνατές εμφανίσεις, αλλά είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να τερματίσουμε εκεί».