Skip to main content

Marca: Στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο από την 1η Ιανουαρίου

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας θεωρεί βέβαιη τη μετακίνηση του Ίβηρα σούπερ σταρ στη Σαουδική Αραβία από την αρχή του νέου έτους.

Δεδομένη θεωρεί τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ η ισπανική εφημερίδα Marca, σε σημείο που αναγάγει την υπόθεση του CR7 σε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της.

Το ισπανικό μέσο, μάλιστα, δίνει και πληροφορίες, σημειώνοντας ότι η συνεργασία του διάσημου Πορτογάλου με το σύλλογο θα έχει διάρκεια 2,5 ετών.

Ο Ρονάλντο, μέλος της αποστολής της Εθνικής Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Όπως υπογραμμίζει η Marca, σίγουρα ο κύριος και ίσως μάλλον ο μοναδικός λόγος, που ωθεί τον σταρ να εγκαταλείψει το ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο της Ευρώπη, είναι ο οικονομικός.

Από την άλλη πάντως ωφελημένη θα βγει και η χώρα προορισμού του, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει η «εικόνα» της Σαουδικής Αραβίας στο εξωτερικό, στην προσπάθεια του κράτους του Κόλπου για μεγαλύτερο ρόλο στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Όπως εκτιμάται, το… δέλεαρ για το «ναι» ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών θα ήταν μια φαραωνική πρόταση, η οποία υπολογίζεται, μαζί με τα έσοδα από διαφημίσεις, πέριξ των 200 εκατομμυρίων ευρώ.