Skip to main content

«Προπόνηση» για το Περιστέρι με Ιωνικό

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι έφτασε τις πέντε συνεχείς νίκες και συνολικά έξι στην εφετινη Α1 Ανδρών.

Το Περιστέρι έφτασε τις πέντε συνεχείς νίκες (συνολικά έξι) στη Basket League, επικρατώντας με 96-67 του Ιωνικού στο «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, με όλους τους παίκτες του να σκοράρουν. Οι νικητές, που πήραν 15 επιθετικά ριμπάουντ, είχαν πρώτο σκόρερ τον Ντένμον με 15 πόντους, ενώ 14 είχε ο Αγραβάνης και 13 ο Κασελάκης. Από τους φιλοξενούμενους 18 μέτρησε ο Παρκς και 15 ο Μαυροκεφαλίδης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων εκμεταλλεύτηκε αστοχία και λάθη των αντίπαλων για να προηγηθεί με 14 πόντους (18-4) μόλις στο 6ο λεπτό. Με άμυνα ζώνης, τον Μαυροκεφαλίδη να δίνει λύσεις στην επίθεση και με σερί 6-0 στη δεύτερη περίοδο, ο Ιωνικός μείωσε στους τρεις (26-23), αλλά το ημίχρονο βρήκε μπροστά το Περιστέρι με 46-37.

Με επιμέρους σκορ 15-2 ως το 24’ το Περιστέρι προηγήθηκε με 22 πόντους διαφορά (61-39), βάζοντας τις βάσεις γι’ ακόμα μία επικράτηση, ενώ η καλή άμυνα κρατούσε τους Νικαιώτες χωρίς σκορ και η διαφορά εκτοξεύτηκε (67-41).

Η τρίτη περίοδος έληξε στο 76-50 και το υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν πια διαδικαστικού χαρακτήρα.