Skip to main content

Ο Πελέ ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του κόσμου

REUTERS/Gonzalo Fuentes/File Photo

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος άσος, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Σάο Πάολο από την περασμένη Τρίτη, θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες για την κατάσταση της υγείας του.

Το βράδυ της Τρίτης τα νέα είχαν διαδοθεί γρήγορα, προκαλώντας ανησυχία: ο Πελέ ξανά στο νοσοκομείο.

Μέσα σε λίγες ώρες είχαν φτάσει εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στο άλλοτε νούμερο 10 της Σάντος και της Εθνικής Βραζιλίας.

Η κόρη του, που βρίσκεται στη Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, την επόμενη ημέρα είχε καθησυχάσει τους πάντες για την κατάστασή του, ηρεμώντας τα πνεύματα.

Σήμερα (2/12) ήταν ο ίδιος ο Πελέ που μίλησε, μέσω μηνύματος. «Φίλοι μου, είμαι στο νοσοκομείο για τη μηνιαία επίσκεψή μου. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνω θετικά μηνύματα. Ευχαριστώ το Κατάρ γι΄ αυτή τη σκέψη και όλους όσοι μου στέλνουν τη θετική τους ενέργεια», έγραψε ο «Βασιλιάς» στο Instagram.

Επίσης χθες, σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας Τίτε είχε στείλει ένα στοργικό μήνυμα στον πιο δημοφιλή Βραζιλιάνο στον κόσμο.

«Όλοι θέλουμε να ευχηθούμε στον Πελέ καλή υγεία. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής μας, ένας εξωγήινος μεταξύ των γήινων. Καλή υγεία, έχει την αλληλεγγύη όλων μας».