Skip to main content

Στην Ολλανδία οι τελικοί του UEFA Nations League

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2023 σε Ρότερνταμ και Έσεντε, με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας χώρας και των Εθνικών ομάδων Ιταλίας, Κροατίας, Ισπανίας.

Η Ολλανδία θα φιλοξενήσει το τελικό τουρνουά του UEFA Nations League, το επόμενο καλοκαίρι, στις πόλεις Ρότερνταμ και Ενσέντε.

Αυτό ανακοινώθηκε από την UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της. Επιπλέον, το ανώτατο όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει εμπιστευτεί στην Ουγγαρία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σάλας σάλας Γυναικών.

Οι ημιτελικοί του Nations League – όπου συμμετέχουν Ιταλία, Κροατία, Ισπανία και προφανώς οι Ολλανδοί οικοδεσπότες – είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, με τον μικρό τελικό και τον τελικό να διεξάγονται την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Η κλήρωση για τον καθορισμό των ζευγαριών στους ημιτελικούς θα γίνει τον Ιανουάριο στη Νιόν, με την ημερομηνία και την ώρα να ανακοινώνονται αργότερα.

Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Futsal Γυναικών, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Fönix Arena στο Ντέμπρετσεν από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2023. Η οικοδέσποινα Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ουκρανία.

naftemporiki.gr