Skip to main content

Πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας το Νοέμβριο ο Βεζένκοφ

Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ διάγει και φέτος μια εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο, συλλέγοντας τις ατομικές διακρίσεις στην Ευρωλίγκα τη μία μετά την άλλη.

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει ακάθεκτος να μαζεύει διακρίσεις… Μετά τις τρεις παρουσίες του στη θέση του MVP στους πρώτους δέκα αγώνες (2ο, 8ο, 10ο) της φετινής Ευρωλίγκας κι έχοντας αναδειχθεί πολυτιμότερος σε δύο αγωνιστικές τον Νοέμβριο, δεν θα ήταν λογικό να μην είναι ο MVP του ενδέκατου μήνα της χρονιάς.

Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο με μέσο όρο 29,4 στο σύστημα αξιολόγησης, δηλαδή με 10 μονάδες περισσότερες από τον δεύτερο στη συγκεκριμένη κατηγορία για το ίδιο διάστημα.

Ταυτόχρονα, στις συναντήσεις του Νοεμβρίου κατέγραψε κατά μέσο όρο 19 πόντους με 68,5% στα δίποντα και 91,3% στις ελεύθερες βολές και ακόμη 7,8 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1,8 κλεψίματα σε πέντε αγώνες.

Η βράβευση του Βεζένκοφ θα γίνει πριν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, στις 9 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Βίρτους Μπολόνια.