Skip to main content

Ο Μέσι και το… τρίτο ημίχρονο με το Μεξικό

REUTERS/Molly Darlington

Ο ηγέτης της Εθνικής Αργεντινής κλώτσησε μια φανέλα του Μεξικού που ήταν στο πάτωμα των αποδυτηρίων και η ενέργειά του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Μετά το εντυπωσιακό νοκ-άουτ απέναντι στη Σαουδική Αραβία στο ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, η Αργεντινή σημείωσε την πρώτη νίκη της στη χώρα του Κόλπου επικρατώντας του Μεξικού με 2-0.

Αστέρας της συνάντησης συνήθης Λιονέλ Μέσι, σκόρερ του πρώτου τέρματος που «ξεκλείδωσε» τον αγώνα και δημιουργός του δεύτερου, με την ασίστ για τον διπλασιασμό από τον Έντσο Φερνάντες.

Ο «ψύλλος», με το δεύτερο γκολ του σε αυτή τη διοργάνωση, έφτασε τον Μαραντόνα με οκτώ γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα κυνηγάει τον Γκαμπριέλ Ομάρ Μπατιστούτα, κάτοχο του απόλυτου ρεκόρ για την Εθνική ομάδα με δέκα τέρματα σε τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με το τριπλό σφύριγμα που σήμανε τη λήξη του παιχνιδιού με τους Μεξικανούς ξεκίνησε το πάρτι στα αποδυτήρια για την πολύ σημαντική νίκη της «Αλμπισελέστε».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, φαίνεται ο Μέσι να κλωτσάει μια φανέλα του Μεξικού πεταμένη στο έδαφος.

Μια χειρονομία που μάλλον έγινε χωρίς κακία, αλλά που έχει αποσπάσει αρκετά επικριτικά σχόλια κατά του απόλυτου πρωταγωνιστική της αναμέτρησης αλλά και του… τρίτου ημιχρόνου.

naftemporiki.gr