Skip to main content

Ματσάρα και «ζωντανή» η Γερμανία

REUTERS/Matthew Childs

Σε ένα υπέροχο παιχνίδι, Ισπανία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τα ''πάντσερ'' να ισοφαρίζουν στα τελευταία λεπτά και να διατηρούν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, Ισπανία και Γερμανία έμειναν στο 1-1, με την ισοπαλία να αφήνει ”γλυκιά” γεύση στα ”πάντσερ”, μιας και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στα τελευταία λεπτά και να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στους ”16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Συγκεκριμένα για… αρχή θέλουν νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Κόστα Ρίκα και να μην νικήσει η Ιαπωνία την Ισπανία. Αν πάρουν το ”τρίποντο” και η Ιαπωνία αποσπάσει ισοπαλία από τους ”Ίβηρες” τότε θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων και έπειτα η καλύτερη επίθεση.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, η Ισπανία ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, με τον Νόιερ να αποκρούει το σουτ του Όλμο στην αρχή και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Ο Γκνάμπρι είχε καλή στιγμή στο 24′ για τους Γερμανούς αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε άγρια ομορφιά. Ειδικά μετά το γκολ των Ισπανών στο 62′, με τον Μοράτα να εκτελεί άψογα μετά από γύρισμα του Άλμπα. Η Γερμανία πήρε όλα τα ρίσκα που μπορούσε να πάρει, πίεσε αρκετά και στο 83′ με τρομερό σουτ ο Φούλγκρουγκ ισοφάρισε την αναμέτρηση.

Μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς ο Σανέ δεν είχε καλή επιλογή στο τετ α τετ με τον Σιμόν και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

H βαθμολογία: Ισπανία 4, Ιαπωνία 3, Κόστα Ρίκα 3, Γερμανία 1

naftemporiki.gr