Skip to main content

Επίδειξη δύναμης στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Με απίθανη ευστοχία από την περιφέρεια και 33 ασίστ, οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν από το πρώτο δεκάλεπτο μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή και τώρα εστιάζουν σε Εφές και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, νίκησε το αχαϊκό συγκρότημα με 100-72 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και συνεχίζει μόνος πρώτος στην κατάταξη και με το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι θέλοντας να τελειώνουν από νωρίς το παιχνίδι, καθώς η εβδομάδα που ακολουθεί είναι πολύ απαιτητική, καθώς την Πέμπτη υπάρχει ο αγώνας της Ευρωλίγκας με την Εφές στην Πόλη και την άλλη δευτέρα (5/11) το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Στο πρώτο πεντάλεπτο, με φουλ επίθεση και από τις δύο ομάδες, το σκορ ήταν ήδη 18-20. Οι φωνές του Γιώργου Μπαρτζώκα αφύπνισαν τα αμυντικά αντανακλαστικά των παικτών του, που έτρεξαν επιμέρους σκορ 19-2 και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 39-20, δρομολογώντας τις εξελίξεις.

Ο Βεζένκοφ σε αυτό το διάστημα είχε πετύχει 13 πόντους, οι Μπλακ και ΜακΚίσικ από 11, ενώ ο Ουόκαπ είχε ήδη μοιράσει 8 ασίστ (συνολικά 13)!

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με 17/30 τρίποντα και 33 ασίστ, ενώ άξιο σχολιασμού είναι ότι οι δύο ομάδες εκτέλεσαν από (μόλις) τέσσερις βολές.