Skip to main content

Σκαλόνι: Να δώσουμε χαρά στον Μαραντόνα αν μας κοιτάζει από τον ουρανό

«Είναι μια θλιβερή μέρα λόγω αυτού που συνέβη πριν από δύο χρόνια με τον Ντιέγκο. Ελπίζουμε να του δώσουμε χαρά αύριο Σάββατο»

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, θέλει να αφιερώσει στη μνήμη του μία νίκη επί του Μεξικό.

Μετά το κάζο από την Σαουδική Αραβία, η νίκη για την Αργεντινή στο παιχνίδι με το Μεξικό το βράδυ του Σαββάτου(26.11, 21:00) αποτελεί μονόδρομο. Ο προπονητής της ”Αλμπισελέστε”, Λιονέλ Σκαλόνι τόνισε πως θέλει η ομάδα του να πάρει την νίκη για να δώσει χαρά στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια έφυγε από την ζωή.

«Είναι μια θλιβερή μέρα λόγω αυτού που συνέβη πριν από δύο χρόνια με τον Ντιέγκο. Ελπίζουμε να του δώσουμε χαρά αύριο Σάββατο αν μας κοιτάζει από τον ουρανό, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Φαίνεται απίστευτο ότι δεν υπάρχει πια. Είναι μια θλιβερή μέρα για τους Αργεντινούς, αλλά ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι μια ευτυχισμένη» τόνισε χαρακτηριστικά.