Skip to main content

O Oτσόα κράτησε όρθιο το Μεξικό, 0-0 με την Πολωνία

REUTERS/Hannah Mckay

Μεξικό και Πολωνία έκαναν... δώρο στην Αργεντινή, μένοντας στο 0-0 με τον Γκιγιέρμο Οτσόα να αποκρούει εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.

Μετά την ήττα της Αργεντινής από την Σαουδική Αραβία, Μεξικό και Πολωνία είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης αλλά έμειναν στο 0-0, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι να είναι ο μοιραίος της αναμέτρησης, καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Οτσόα το έπιασε και κράτησε όρθια την ομάδα του μέχρι το φινάλε.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα και ρυθμό, το Μεξικό απείλησε στο 26′ με κεφαλιά του Βέγκα που πέρασε άουτ ενώ στο 29′ ο Σέζνι πρόλαβε τον Γκαγιάρδο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τους Πολωνούς να κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Λεβαντόφκσι.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ανέβαλε την εκτέλεση στο 58′, ο Οτσόα τον ”ψάρεψε” και απέκρουσε, όντας ο άνθρωπος του αγώνα.

Στο 64᾽ο Σέζνι έβγαλε την κεφαλιά του Μάρτιν και έπειτα το παιχνίδι… έσβησε, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης αλλά ούτε και κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Η βαθμολογία: Σαουδική Αραβία 3, Πολωνία 1, Μεξικό 1, Αργεντινή

naftemporiki.gr