Skip to main content

Αντίο στους ATP Finals με νίκη για τον Ναδάλ

ATP Finals Turin – Pala Alpitour Spain’s Rafael Nadal celebrates after winning his group stage match against Norway’s Casper Ruud

Ο Ισπανός άσος επικράτησε του Ρούουντ, ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό στο Τορίνο και υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά για να βρεθεί και του χρόνου στη διοργάνωση.

Ο Ράφα Ναδάλ είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια των ATP Finals, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να νικήσει τον «αδιάφορο» (είχε ήδη προκριθεί) Κάσπερ Ρούουντ με 7-5, 7-5 και να αποχαιρετήσει τιμητικά το Τορίνο.

Ο πολυνίκης των τουρνουά γκραν σλαμ ήθελε μια επιτυχία για να μην κλείσει η περίοδος με μια πέμπτη σερί ήττα, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2004-05.

«Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος για το τουρνουά, αυτό είναι σίγουρο, αλλά είναι πάντα καλό να τελειώνεις τη σεζόν με μια νίκη με έναν παίκτη όπως ο Κάσπερ», σχολίασε ο Ναδάλ.

«Για μένα ήταν η πρώτη φορά στο Τορίνο, μια όμορφη πόλη, και θέλω να επιστρέψω του χρόνου», συνέχισε ο Ισπανός μιλώντας στα ιταλικά και χαιρέτησε το κοινό του Pala Alpitour, στο τέλος του αγώνα.

«Κέρδισα ένα παιχνίδι ως μπαμπάς», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην πρόσφατη γέννηση του πρώτου παιδιού του. «Δεν ήταν μια τέλεια εβδομάδα. Θέλω να δουλέψω για να επιστρέψω την επόμενη χρονιά», κατέληξε.