Skip to main content

O Kριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τη χειρότερη στιγμή της ζωής του

REUTERS/Pedro Nunes

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του, με τον χαμό του νεογέννητου γιου του, το περασμένο Απρίλιο.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου». Με αυτά τα λόγια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν τον θάνατο του νεογέννητου γιου του.

Στη τελευταία του μεγάλη συνέντευξη πριν το Μουντιάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αναφέρθηκε μόνο στο ποδόσφαιρο, τις κακές του σχέσεις με τον Τεν Χαγκ και την προδοσία που νιώθει από την πλευρά της Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του, με τον χαμό του νεογέννητου γιου του, το περασμένο Απρίλιο.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν έχεις ένα παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζίο είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την κατάσταση τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, ο CR7, είπε:

«Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα και είναι στο πλευρό μου. Ξέρετε με βοηθούν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να γίνω καλύτερος πατέρας. Και είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος… το μήνυμα που μου στέλνουν, ειδικά ο γιος μου».