Skip to main content

Εύκολο 3-0 του ΠΑΟΚ με τον Βόλο

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις κι έφτασαν στην τρίτη συνεχή νίκη στη Σούπερ Λίγκα, φτάνοντας τον Ολυμπιακό στους 25 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Βόλο, τον οποίο νίκησε εύκολα με 3-0 στην Τούμπα, σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη κι έκλεισε με τον πιο θετικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, φτάνοντας τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ στο 8΄ από τον Φιλίπε Σοάρες, αλλά ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR για επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Μπαριέντος.

Ο Βόλος απείλησε με τον Ματίγια να υποχρεώνει σε δύσκολη απόκρουση τον Κοτάρσκι στο 13΄, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ και το σουτ του Φερνάντες στο 25΄.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αουγκούστο ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Κότνικ, ο οποίος έπαιξε βασικός αντί του Κλέιμαν και ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα.

Σχεδόν αμέσως έγινε και το 2-0 (στο 30΄) με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ του Ζίβκοβιτς, πρώτο φετινό γκολ για τον Σέρβο, με τους Θεσσαλούς να σπαταλούν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 44΄, όταν ο Μπαριέντος σούταρε στον… ουρανό της Τούμπας το πέναλτι που είχε καταλογιστεί σε χέρι του Κουλιεράκη από κεφαλιά του Οζέγκοβιτς.

Ο Ζίβκοβιτς είχε δοκάρι στο 51΄ και δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε δεύτερο πέναλτι, σε ανατροπή του Κωνσταντέλια από τον Ματίγια, με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 62ο λεπτό.