Skip to main content

Europa League: Για την πρόκριση στους «16» ο Ολυμπιακός με Άντερλεχτ

Πριν από μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της Άντερλεχτ αλλά ηττήθηκε 0-1 στο «Κονστάντ Βαντεν Στοκ» των Βρυξελλών από τους Βέλγους.

Απόψε, ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να αποδείξει ότι είναι όντως καλύτερη ομάδα, να ανατρέψει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» (22:05) το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης και να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Στο κατάμεστο γήπεδό του και με την πολύ μεγάλη ώθηση που του δίνει το φίλαθλο κοινό του, είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ανατροπή, αρκεί να είναι προσηλωμένος στο στόχο και συγκεντρωμένος, να βγάλει ένταση, πάθος και να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που θα του δοθούν, κάτι που του έλειψε στο πρώτο ματς.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πολύ χρήσιμο Πάρντο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τους Σιόβα, Ερνάνι οι οποίοι κατόρθωσαν να γυμναστούν χθες με την ομάδα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Σίλβα θα επιλέξει τους 18 είναι οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.