Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες με Οζέγκοβιτς για τον Βόλο

Ο Σέρβος σέντερ φορ της θεσσαλικής ομάδας «χτύπησε» δις απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία στη Λαμία, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλοί έφτασαν στους 24 βαθμούς κι έπιασαν τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση, ενώ ο «Άγιαξ» της Ηπείρου ηττήθηκε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική εκτός έδρας, μετά την Τούμπα, μένοντας καθηλωμένος στους 9 βαθμούς και τις «επικίνδυνες» θέσεις.

Μάλιστα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Παμλίδη στο 21΄ να στέλνει την μπάλα άουτ στο «ψαλιδάκι» που επιχείρησε από κοντά.

Το σκορ στο Πανθεσσαλικό στάδιο άνοιξε στο 47΄ ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά, επιστρέφοντας στα γκολ μετά τις 18 Σεπτεμβρίου, στο παιχνίδι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό.

Στο 55΄ ήταν ο ίδιος παίκτης που μετά το σουτ του Ντέλετιτς έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, διπλασιάζοντας.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου δεν παράτησε όμως τον αγώνα στη μοίρα του, μείωσε στο 82΄ με τον Μπάλαν από λάθος εκτίμηση του Κλέιμαν και παραλίγο να φύγει από τον Βόλο με βαθμό, καθώς στο 90΄+1 η κεφαλιά του Παμλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.