Skip to main content

Κάταγμα περόνης υπέστη ο Ελίασον

Ο κορυφαίος δημιουργός της ΑΕΚ και του πρωταθλήματος θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουγείου και θα μείνει εκτός δράσης για 3 με 4 μήνες, στερώντας από τον Ματίας Αλμέιδα ένα σημαντικό «όπλο».

Πολύ σοβαρός, όπως και είχε διαφανεί, αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός έχει υποστεί κάταγμα περόνης και πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η απώλεια είναι μεγάλη για τον Ματίας Αλμέιδα, που θα πρέπει να πορευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον κορυφαίο δημιουργό του πρωταθλήματος.

Ο Ελίασον είναι πρώτος σε ασίστ στη φετινή Λίγκα, ενώ το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε 3-4 μήνες.

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή στέκεται και η μπασκετική ΑΕΚ, που με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συμπαράστασή της στη δύσκολη στιγμή που βιώνει ο ποδοσφαιριστής.

«Σοκαρισμένοι είδαμε – όπως είδε όλη η Ελλάδα – τον τραυματισμό του Niclas Eliasson στην Τρίπολη.

Η οικογένεια της “Βασίλισσας” εύχεται στον Σουηδό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να επιστρέψει όσο πιο σύντομα στα γήπεδα και να βγει πιο δυνατός από τη δοκιμασία.

Περαστικά, Νiclas», ανέφερε η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.