Skip to main content

Oλυμπιακός: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βαλένθια

INTIME SPORTS

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Γιώργος Μπαρτζώκας, έστειλε το μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του αν είναι σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να πάρει την νίκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την κακή παρένθεση της ήττας από την Μονακό και να κάνει το 5-1 στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια για την Euroleague.

O Oλυμπιακός(4-1) φιλοξενεί απόψε στις 21:00 την Βαλένθια(2-3) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ώστε να αφήσει πίσω την ήττα από την Μονακό που ήταν και η πρώτη του στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι ”ερυθρολεύκοι” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα ενώ οι Ισπανοί ήρθαν στη χώρα με σημαντικές απουσίες, καθώς νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Χασιέλ Ριβέρο, Βαν Ρόσομ και Χέρμανσον.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Γιώργος Μπαρτζώκας, έστειλε το μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του αν είναι σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να πάρει την νίκη.

«Πιστεύω πως και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε. Κάθε ρόστερ της Ευρωλίγκας έχει ποιότητα και φυσικά εκείνο της Βαλένθια. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και έχουν προσθέσει δύο Αμερικάνους γκαρντ που ελέγχουν και κατευθύνουν το παιχνίδι, οι οποίοι είναι πολύ επιθετικοί στο καλάθι.

Στην ουσία έχει έναν κορμό από έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν καλό μπάσκετ και οδηγεί όποια ομάδα την υποτιμήσει σε προβλήματα. Σουτάρουν καλά τη μπάλα, έχουν τρίποντο και από το ‘5’ από τον Ντούμπλιεβιτς, είναι καλοί στο transition, τρέχουν γρήγορα και γενικά επιτίθονται νωρίς χωρίς μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας. Είναι δύσκολη ομάδα, κλασική Ισπανική και το να λέω κάθε φορά πως κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο, είναι τετριμμένο. Όλοι πρέπει να καταλαβαίνουμε πως αν έχουμε λάθος προσέγγιση, όπως είχαμε με την Μονακό, θα το πληρώσουμε».

nafremporiki.gr