Skip to main content

Δραματική ισοπαλία για τη Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο

Μια κεφαλιά του Κασεμίρο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα βαθμό που άξιζε, σε ένα δραματικό φινάλε με αντίπαλο στην Τσέλσι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-1).

Το πέναλτι του Ζορζίνιο στο 87΄, μετά από «αγκάλιασμα» σε κόρνερ των Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Αρμάντο Μπρόχα (είχαν μπει αλλαγή), έμοιαζε να δίνει στους γηπεδούχους «Μπλε» τη νίκη.

Η ήττα θα ήταν σκληρή για τη Γιουνάιτεντ με την απόδοση που είχε, αλλά πήρε την ανταμοιβή που άξιζε η απόδοσή της όταν ο Κασεμίρο σηκώθηκε για να βρει την μπάλα από τη σέντρα του Λουκ Σο και παρά το άγγιγμα του Κέπα Αρριθαμπαλάγα εκείνη πέρασε τη γραμμή για το 1-1.

Η Γιουνάιτεντ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αποστολής ως πειθαρχικό μέτρο μετά την άρνησή του να μπει ως αλλαγή στη νίκη απέναντι στην Τότεναμ, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες καθώς κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ ήταν πολύ πιο επικίνδυνη και ο Κέπα έσωσε δις την Τσέλσι, σε προσπάθειες των Μάρκους Ράσφορντ και Άντονι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο και ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που προαναφέρθηκε, αλλά η κύρια ανησυχία για τη Γιουνάιτεντ τώρα είναι ο τραυματισμός του Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος καθώς φοβάται ξεκάθαρα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γαλλίας.