Skip to main content

Σε Βόλο και Χαριλάου σήμερα η δράση

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (15/10) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τους γηπεδούχους να είναι, στα χαρτιά, φαβορί.

Στο Πανθεσσαλικό (17:00), ο Βόλος των τριών διαδοχικών επιτυχιών περιμένει τον Λεβαδειακόπου πήρε ανέλπιστο βαθμό από τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μέχρι τώρα σε καμία κατηγορία, αφού δεν συνυπήρξαν ούτε στη Super League 2, ούτε σε Ερασιτεχνική κατηγορία.

Σε αυτή την πορεία των 18 χρόνων ο Λεβαδειακός δεν έχει κάνει χειρότερο ξεκίνημα, αφού είναι η μοναδική φορά που δεν έχει πάρει νίκη στα επτά πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση του ήταν το 2014-15, όταν είχε έξι ματς χωρίς νίκη και επικράτησε τελικά την 7η αγωνιστική του Πανιωνίου στη Βοιωτία με 1-0.

Λίγο αργότερα, στο Χαριλάου (20:30), ο Άρης θα προσπαθήσει να κλείσει τις πληγές που του άνοιξε (και) η ΑΕΚ καθώς φιλοξενεί τον ουραγό Ιωνικό.

Ο Άρης θα υποδεχθεί για 16η φορά τον Ιωνικό στην ιστορία των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική/Super League και μέχρι τώρα έχει επικρατήσει τις 8 φορές, ο Ιωνικός μία και υπάρχουν και 6 ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το πιο συνηθισμένο σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι το 1-0 (τέσσερις φορές), όπως και η ισοπαλία με 1-1.

Η μοναδική νίκη του Ιωνικού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημειώθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2004 με 2-0 (6΄ Γαβριλόπουλος, 90΄+ Μακόρ).