Skip to main content

Η ρήτρα που επιτρέπει στον Χάαλαντ να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024

Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε στην ισπανική τηλεόραση ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και τέως πρόεδρος της Μάλαγα, Φερνάντο Σανθ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Σανθ υποστήριξε ότι στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ με την Σίτι έχει προβλεφθεί ρήτρα αποχώρησης για την Ρεάλ το 2024!

«Οι πληροφορίες που έχω είναι πως ο Χάαλαντ έχει μία ρήτρα εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους για απόκτησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χάαλαντ βάζει μια ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δίνει τα απαιτούμενα χρήματα και στη συνέχεια παίρνει τον παίκτη χωρίς καν να μιλήσει στη Μάντσεστερ Σίτι», εξήγησε ο 48χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νορβηγός φορ βάζει τέτοιο όρο. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Ο πατέρας του, Άλφι, έχει εξηγήσει σε ανύποπτο χρόνο:

«Νομίζω πως ο Έρλινγκ θέλει να βελτιώσει τις δυνατότητές του σε όλα τα πρωταθλήματα. Μετά μπορεί να μείνει στο κάθε πρωτάθλημα τρία με τέσσερα χρόνια το πολύ. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να μείνει στη Γερμανία δυόμιση χρόνια, μετά άλλα δυόμιση στην Αγγλία και στη συνέχεια Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κ.τ.λ.».