Skip to main content

Ο βιογράφος του Μέσι ποντάρει σε παραμονή του στην Παρί

Με συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, ο Λέο Μέσι είναι εντυπωσιακός στην αρχή της φετινής περιόδου (8 γκολ, 8 ασίστ σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις), μετά από μια περίπλοκη πρώτη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Την απόφαση για το μέλλον του θα την πάρει μετά το Μουντιάλ, αυτό δεν είναι πια μυστικό για κανέναν.

Ο βιογράφος του, Γκιγέμ Μπαλαγκέ, εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα Parisien πριν από το κλασικό ντέρμπι της Παρί με τη Μαρσέιγ, το βράδυ της Κυριακής (16/10, 21:45), πως εκτίμησή του είναι ότι ο «ψύλλος» θα συνεχίσει την περιπέτεια στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Ευτυχισμένος όσο δεν ήταν ποτέ! Τα πράγματα πάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα έχει προσαρμοστεί σε αυτόν ή μάλλον έχει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι της (…) Σήμερα νομίζω ότι είναι πιο κοντά στο να μείνει, γιατί νιώθει καλά, είναι χαρούμενος», υπογράμμισε ο Μπαλαγκέ.

«Αλλά δεν θα ληφθεί καμία απόφαση πριν από το Μουντιάλ. Θα αποφασιστεί μεταξύ Ιανουαρίου και ερχόμενου Ιουνίου. Έχει συμβόλαιο δύο ετών συν οψιόν. Αλλά αυτή η επιλογή πρέπει να επικυρωθεί και από τα δύο μέρη. Και αν επιθυμεί να μείνει μετά το 2023, θα πρέπει να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Αλλά αν με ρωτήσετε ποια είναι η αίσθησή μου -και είναι απλώς ένα συναίσθημα-, αυτή τη στιγμή ο Μέσι είναι πιο κοντά στο να μείνει στο Παρίσι παρά να επιστρέψει στη Βαρκελώνη ή να πάει στο Μαϊάμι».

naftemporiki.gr