Skip to main content

Ο Λεβαδειακός πλήγωσε τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις

Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι (1-1) στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις της συνάντησης.

Το πρώτο μέρος ήταν ανούσιο, είναι δε χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αξιόλογη φάση καταγράφηκε μόλις στο 33ο λεπτό, όταν ο Λύρατζης έστρωσε στον Κούρτιτς, αλλά το σουτ του Σλοβένου αστόχησε.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γκορντεζιάνι, ο οποίος επιχείρησε ένα εντυπωσιακό ψαλίδι και υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Μάρκοβιτς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τον «Δικέφαλο», καθώς σε γύρισμα του Λύρατζη από δεξιά ο Κούρτιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου πήρε προβάδισμα στο 73΄ με τον Νάρεϊ, που πέρασε τον Μπαχανάκ και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Μάρκοβιτς.

Μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ θέλησε να διαφυλάξει τα κεκτημένα και, ως είθισται, έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό και το πλήρωσε με την ισιφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μπελμόντ.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουτίνιο ανατράπηκε από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Μανούχος έδειξε πέναλτι και κίτρινη, αλλά με του VAR η παράβαση δόθηκε εκτός περιοχής, δηλαδή φάουλ, αλλά η κίτρινη έγινε κόκκινη κάρτα.

Στην εκτέλεση του φάουλ ο Κοτάρσκι δεν κατάφερε να μπλοκάρει το σουτ του Μουτίνιο και ο Μπαχανάκ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.