Skip to main content

Στα «ψηλά» ο Βόλος, 2-0 τον Άρη

Ο Βόλος προσγείωσε… ανώμαλα τον Άρη, που προερχόταν από τη νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο με 2-0 των «κίτρινων», για την 6η αγωνιστική και τους προσπέρασαν στη βαθμολογία, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες, μια διπλή με τον Εμπακατά στο 4ο λεπτό και με τον Σεΐκ στο 10΄, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Αφού μια κεφαλιά του Οζέγκοβιτς πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι στο 11΄, στο 26ο λεπτό μετά από προσπάθεια του Σέρβου που σταμάτησε αρχικά στον Κουέστα, ήρθε με το κεφάλι ο Ντέλετιτς για να ανοίξει το σκορ.

Τρία λεπτά μετά ο Οζέγκοβιτς βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Μαζικού και ο Μπαριέντος νίκησε τον Κουέστα από τα 11 βήματα στο 30΄.

Ο Βόλος πέτυχε και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Μεθκίδα, αλλά ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR για οφσάιντ του Οζέγκοβιτς στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 55΄ ο Άλχο, που ήταν τελευταίος παίκτης στην άμυνα των γηπεδούχων, ανέτρεψε τον Ιτούρμπε και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Άρης πίεσε και είχε (οριζόντιο) δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι στο 67΄ κι ένα σουτ του Μανού Γκαρθία δέκα λεπτά μετά, αλλά κλασική ευκαιρία δεν κατάφερε να δημιουργήσει.