Skip to main content

Ο Άρης πέρασε (2-0) από την Τρίπολη

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, που μετά την ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ήττα (1-3) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, πέρασε από το «Θ. Κολοκοτρώνης» επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους Αρκάδες στην πρώτη ήττα, καθώς η αρκαδική ομάδα μετρούσε ως απόψε τρεις ισοπαλίες.

Στο 20΄, στην πρώτη ουσιαστικά καλή επίθεσή του ο Άρης προηγήθηκε, όταν από ενέργεια του Μαντσίνι, η μπάλα έφτασε στον Γκρέι που πλάσαρε σε πρώτο χρόνο ανοίγοντας το σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ατιένθα να σουτάρει δις και τον Εμπακατά να απομακρύνει άλλες τόσες, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Αντίθετα, οι «κίτρινοι» είδαν στο 60΄ το σουτ του Μαντσίνι να σταματά στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Εμπακατά αντέδρασε πιο γρήγορα από όλους για το 0-2.

Στο 75΄ ο Ματέο Γκαρσία άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά οι Αρκάδες δεν κατάφεραν το εκμεταλλευτούν.