Μπλεξίματα με τις φορολογικές αρχές της Βρετανίας έχει ο Μπέρνι Έκλστοουν.
Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρμόδιοι εισαγγελείς, στον πρώην εμπορικό διευθυντή της Φόρμουλα Ένα απαγγέλθηκε κατηγορία γι΄ απάτη, εξαιτίας της αποτυχίας να δηλωθούν περισσότερα από 400 εκατομμύρια λίρες σε περιουσιακά στοιχεία που κατείχε στο εξωτερικό.
«Αυτή η εξέλιξη ακολουθεί μια περίπλοκη και παγκόσμια ποινική έρευνα από την υπηρεσία διερεύνησης απάτης», δήλωσε ο διευθυντής της υπηρεσίας, Σάιμον Γιόρκ.
Η πρώτη εκδίκαση για την υπόθεση του 91χρονου Βρετανού είναι προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου σε δικαστήριο του Γουεστμίνστερ, στο Λονδίνο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












