Skip to main content

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Πάουλο «Λα Χόγια» Ντιμπάλα

Τελευταία μέρα συμβολαίου στα ασπρόμαυρα για τον Πάουλο Ντιμπάλα και η Γιουβέντους τον αποχαιρέτησε με μια ανοιχτή επιστολή, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστό του συλλόγου και στα κοινωνικά κανάλια.

«Έφτασε ως μια νέα και ταλαντούχα υπόσχεση, και τώρα χαιρετίζει τη Γιούβε φέρνοντας μαζί της μια πληθώρα εμπειριών που τον έκαναν τον πρωταθλητή που είναι. Η καριέρα του Πάουλο Ντιμπάλα θα συνεχιστεί μακριά από το Τορίνο», ξεκινά η ανακοίνωση.

Ο σύλλογος της Γιουβέντους θυμάται τους αριθμούς του «Χόγια», που ήταν «293 συμμετοχές, 115 γκολ, 45 ασίστ και 12 κερδισμένους τίτλους», καθώς κι ένα ρεκόρ που ανήκει στον Αργεντινό:

«Ο Ντιμπάλα είναι ο παίκτης που έχει σκοράρει αρκετές φορές (68) στο Allianz Stadium. , λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διοργανώσεις και είναι ο παίκτης της Γιουβέντους που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εκτός περιοχής (25) στη Serie A».

Έτσι τελειώνει η περιπέτεια του Αργεντινού το Τορίνο και ξεκινά η αναζήτηση για το μέλλον του. «Καλή τύχη “Χόγοα”», είναι το τελευταίο αντίο της «Γιούβε» στο πρώην νούμερο 10 της.