Skip to main content

«Φιλική» νίκη του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Ντίλσεντορφ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ημέρα μετά την ήττα από τη Ριντ (0-2) στον πρώτο φιλικό αγώνα της προετοιμασίας του στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος και νίκησε με 2-1 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε διαστήματα της συνάντησης.

Με τους «ερυθρόλευκους» έκανε ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό απόκτημά τους, ο Ισπανός δεξιός μπακ Άβιλα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο, πίεζε και πάλι ψηλά, αλλά ήταν η γερμανική ομάδα (Β΄ Εθνική) που άνοιξε το σκορ.

Αυτό συνέβη στο 23ο λεπτό, όταν ο Πέτερσον βρήκε το χώρο και με σουτ εκτός περιοχής και έστειλε ψηλά στη γωνία του Κρίστινσον. 

Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε ισόπαλο, καθώς στο 29΄ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σισέ έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, απέφυγε κάποιους αντίπαλους και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-1 στο 62ο λεπτό με κεφαλιά του Χασάν στο δεύτερο δοκάρι, από εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς. 

Από την πλευρά της, η ομάδα του Ντίσελντορφ είχε δοκάρι στο 69΄ κι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75΄, όταν στο πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Χασάν ο Βατσλίκ νίκησε τον Γκίντσεκ από τα 11 βήματα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.