Skip to main content

Ψάχνει την υπέρβαση με Νούνιες η Λίβερπουλ

 Έτοιμη για μια μεγάλη επένδυση φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mirror».

Οι φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζουν καλά πως η παραμονή είναι κάθε άλλο παρά το πιθανότερο σενάριο στην περίπτωση του Σαντιό Μανέ, που νιώθει πως ο κύκλος του στο λιμάνι έχει κλείσει και επιδιώκει την μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Λίβερπουλ έχει ήδη απορρίψει τις πρώτες προσφορές των Βαυαρών που κυμαίνονται στα 25 με 30 εκατομμύρια, ζητώντας ένα μεγαλύτερο ποσό ή πιο εφικτά μπόνους, όμως όλοι πιστεύουν πως η εύρεση της χρυσής τομής είναι θέμα χρόνου.

Έτσι, η Λίβερπουλ σκοπεύει να κάνει οικονομική υπέρβαση ώστε να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου και η περίπτωση του Ντάρβιν Νούνιεα της Μπενφίκα μοιάζει ιδανική για τον αγγλικό σύλλογο.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λίβερπουλ προσφέρει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ στους Πορτογάλους για τα «μάτια» του Νούνιες και είναι έτοιμη να σπάσει το δικό της ρεκόρ ακριβότερης μεταγραφής.

O 22χρονος Ουρουγουανός, που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως κεντρικός επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ και το 2019 έκανε το άλμα στην Ευρώπη, αναγκάζοντας την Αλμερία να δώσει 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Μετά από μόλις μία σεζόν στην Ισπανία, η Μπενφίκα αποφάσισε να ξοδέψει 24 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.  Έκτοτε, ο Νούνιεζ έχει σημειώσει 47 γκολ σε 84 εμφανίσεις με τους «Αετούς», ανεβάζοντας κατακόρυφα την αγοραστική αξία του.