Τρεις είναι οι σίγουρες αποχωρήσεις της ΑΕΚ μέχρι στιγμής. Από την ομάδα της περιόδου 2022-23 θα λείπουν ο Γεβγέν Σάκχοφ και ο Ντάρκο Γέβτιτς, οι οποίοι ακολουθούν το δρόμο του Αντρέ Σιμόες.
Τον Ιούνιο τελειώνει και η συνεργασία με τον Σάκχοφ και καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί την επέκτασή της.
Ο Ουκρανός θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, ίσως παραμείνει στη χώρα μας, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε κρούση από ελληνική ομάδα.
Επίσης, ο Γέβτιτς που αποκτήθηκε στις 31/8/2021 ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν, επιστρέφει στην ιδιοκτησία του ρωσικού συλλόγου, αφού η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τον αποκτήσει.
Στις αποχωρήσεις θα μπορούσε να προστεθεί και ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος δεν θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» στην έναρξη της προετοιμασίας, αλλά είναι δεδομένο ότι ανάμεσα στις προτάσεις που εξετάζει είναι κι αυτή της ΑΕΚ.
Ακόμη, υπάρχει και η εκκρεμότητα με τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς ο ίδιος είχε προαναγγείλει εξελίξεις «σε λίγες ημέρες» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












