Skip to main content

Βόλεϊ: Μια νίκη για το πρωτάθλημα οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά από δύο ώρες αγώνα λύγισε στο «Μελίνα Μερκούρη» με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και παρόλο που βρέθηκε με 2-0 σετ πίσω στο σκορ, αφού μείωσε σε 2-1 σετ, ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τέταρτου, ωστόσο με τη βοήθεια και του κόσμου οι ερυθρόλευκες ανέτρεψαν το εις βάρος του σκορ και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ.

Ο τέταρτος τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Τρίτη 10 Μαΐου, στις 21:00, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

«Μεγάλη νίκη. Μετά το τρίτο σετ το παιχνίδι έγινε λίγο περίπλοκο. Κάναμε αρκετά λάθη για παιχνίδι στην έδρα μας. Στο τέταρτο σετ παρά το γεγονός ότι κυνηγούσαμε στο σκορ, βήμα βήμα βρήκαμε λύσεις και το κατακτήσαμε. Ήταν μία καλή νίκη και πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο και να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι.

Από την πλευρά του, ο Μπράνκο Γκάιτς επισήμανε: «Ενώ παίξαμε καλό βόλεϊ, σε όλα τα τελειώματα των σετ κάναμε εύκολα λάθη και δίναμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να επιστρέφει το σκορ. Στο τέταρτο σετ είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, που θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι».