Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Τουλάχιστον από 17.000 εισιτήρια θα λάβουν οι φιναλίστ

Θετικοί στη διάθεση 17.000 εισιτηρίων σε κάθε φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, στην πρώτη συνάντηση που είχαν σήμερα (5/5) με την ΕΠΟ, ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Η πλευρά της ομοσπονδίας μετέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. το αίτημα των δύο ομάδων να λάβουν από 22.000 εισιτήρια έκαστη, όπως αυτό αποτυπώθηκε στη χθεσινή (4/5) σύσκεψη, με το περιθώριο να «πέσουν» μέχρι τις 17.000.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία άναψε «πράσινο φως» για το χαμηλό νούμερο, στη βάση του επιχειρησιακού σχεδίου που είχε εκπονηθεί για την αντίστοιχη αναμέτρηση του 2018 στο ΟΑΚΑ, όταν στον τελικό ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ακόμη, περίπου 5.000 εισιτήρια θα διατεθούν στην ομοσπονδία, για κάλυψη των δικών της αναγκών.

Η τελική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (ΕΠΟ, Αστυνομία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), θα γίνει τη Δευτέρα 9/5 στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Μέχρι τότε, θα γίνει μία προσπάθεια ώστε να πειστεί η Αστυνομία να αυξήσει λίγο τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθούν σε κάθε φιναλίστ.