Skip to main content

Νικητής του 2ου ετάπ στον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας ο Μοσκέτι

Ο Ιταλός Ματέο Μοσκέτι, της ομάδας Trek-Segafredo, ήταν ο νικητής στο 2ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, το οποίο εκκίνησε από το ΟΑΚΑ και τερμάτισε το απόγευμα στην Ιτέα, μετά από μία διαδρομή 165 χιλιομέτρων.

Δεύτερος τερμάτισε ο συμπατριώτης του, Αντρέα Περόν, της Team Novo Nordisk και τρίτος ο επίσης Ιταλός Φίλιπο Ταλιάνι, της Drone Hopper Androni Giocattoli Team.

Στη γενική κατάταξη του Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση και του 2ου ετάπ, συνεχίζει να προηγείται ο Νεοζηλανδός Ααρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke.

Οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν από το ΟΑΚΑ το πρωί, πριν τερματίσουν στην Ιτέα πέρασαν από Θήβα, Αλίαρτο όπου είχε σπριντ ευθείας, Λιβαδειά, Δίστομο και Δεσφίνα, που είχε σπριντ ανάβασης.

Αύριο, Παρασκευή 29 Απριλίου, θα διεξαχθεί το 3ο ΕΤΑΠ, Δελφοί-Λαμία-Καρδίτσα 170, 7χλμ. Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν από το Μουσείο Δελφών και οι περιοχές που θα περάσουν από τη Στερεά Ελλάδα πριν τερματίσουν στην Καρδίτσα είναι το Χρισσό, ο Ελαιώνας, η Άμφισσα, οι Βωξίτες (σπριντ ανάβασης), η Γραβιά, ο Μπράλος, η Λαμία (σπριντ ευθείας), το Λιανοκλάδι (σπριντ ευθείας) και το Τρίλοφο (σπριντ ανάβασης).