Skip to main content

Ανάσα για Καλλονή, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα της Καλλονής, ο Αντώνης Πετρόπουλος, φρόντισε να «ανοίξει λογαριασμό» και με το «χρυσό» γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα της Μυτιλήνης στη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αναμέτρηση, η οποία έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, είχε πολλά νεύρα από τους παίκτες και των δύο ομάδων, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Μπέριος του ΠΑΣ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Γιαννιώτες, που γνώρισαν την 2η σερί ήττα τους (προηγήθηκε αυτή από τον Πανιώνιο με 3-1 στους «Ζωσιμάδες»), έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με κορυφαία το δοκάρι του Μανιά, ενώ και στο δεύτερο μέρος έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ακόστα, που αστόχησε σε άδεια εστία στο 59΄.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου επέστρεψε στις νίκες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το ιδανικότερο ξεκίνημα στο παιχνίδι έκανε η Καλλονή, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μανούσος, ο Πετρόπουλος νίκησε στον αέρα το Μανιά (ίσως να έκανε και φάουλ) και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Παρά την πίεση που άσκησε το συγκρότημα του Πετράκη στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το «τρίποντο» και τους Ηπειρώτες να φεύγουν από τη Μυτιλήνη με πολλά παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.