Μία από τα… ίδια για τον φετινό Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα: οι «πράσινοι» έχασαν στο Βερολίνο από την Άλμπα με 87-78, σε εξ αναβολής συνάντηση της 19ης αγωνιστικής.
Η ελληνική ομάδα γνώρισε τη 19η ήττα σε 27 αναμετρήσεις, ενώ οι Γερμανοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 12-15.
Με μοναδικό διακριθέντα στην επίθεση τον Νέντοβιτς, που σταμάτησε στους 27 πόντους αλλά έφυγε στο 37΄ τραυματίας, με πιθανό διάστρεμμα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να έχει πολλές απαιτήσεις.
Η Άλμπα επέβαλε το παιχνίδι της, προηγήθηκε με 28-13 στο πρώτο δεκάλεπτο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε στη συνέχεια, παρότι το «τριφύλλι» μείωσε στο 16΄ (37-34) με τρίποντο του Σέρβου και έμεινε κοντά ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44-40).
Στο 30΄ οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι μια καλή διαφορά να υπερασπιστούν (69-55) και το έκαναν χωρίς προβλήματα ως το τέλος της αναμέτρησης, έχοντας καλύτερους παίκτες τους Λο (11π., 3/4τρ.) και Κουμάτζι (12π., 8ρ.).
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












