Skip to main content

Η Μπαρτσελόνα επιταχύνει για Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ξεκάθαρα ο βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, με τους επικεφαλής των «Μπλαουγκράνα» να έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με τον διάσημο εκπρόσωπο του Πολωνού στράικερ, Πίνι Ζάχαβι.

Η ομάδα του «Λέβα» όμως, η Μπάγερν Μονάχου, δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα, τουλάχιστον όχι χωρίς να δώσει τη μάχη της. Όπως αναφέρει η καταλανική «Sport», έκανε νέα πρόταση ανανέωσης στον κορυφαίο σέντερ φορ του πλανήτη, με αυξημένες αποδοχές.

Ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο έως το 2023 με την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει αποδεχθεί και αποφασίσει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στην Μπουντεσλίγκα και είναι έτοιμος για μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

Σημαντική παράμετρος είναι τα χρήματα που θα μπορέσει να του προσφέρει η Μπαρτσελόνα. Ο Λεβαντόφσκι από την πλευρά του φέρεται να ζητεί τριετές συμβόλαιο, θεωρώντας πως είναι σε θέση να παραμείνει σε πολύ υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια ακόμα, σε ένα σύλλογο που θα του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους.