Skip to main content

Πογέτ: Έμαθα πολλά πράγματα ως προπονητής

Η Εθνική ομάδα δεν έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με εκτός έδρας νίκη επί της Ρουμανίας την περασμένη Παρασκευή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 0-1 στην Ποντγκόριτσα από το Μαυροβούνιο, στη δεύτερη κατά σειρά φιλική αναμέτρησή του, που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Nations League.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο Γουστάβο Πογέτ δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά έγινε σοφότερος ως προπονητής.

«Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για ό,τι έρχεται στο μέλλον. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα . Είναι καλό παιχνίδι για εμένα», υπογράμμισε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας.

«Η ομάδα του Μαυροβουνίου κατάφερε να κάνει δικό της παιχνίδι, ήταν συμπαγής, είχαν γρήγορες μεταβάσεις. Δεν ήταν άνετα λόγω της κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες, δεν ήταν 50-50 οι φάσεις για εμάς.

Στις κινήσεις των παικτών θα έπρεπε να έχουμε δουλέψει περισσότερα. Έμαθα πολλά ως προπονητής και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μάλλον απέναντι σε αντίστοιχους δυνατούς αντιπάλους», πρόσθεσε.