Skip to main content

Έξαλλος ο Τούχελ με τους οπαδούς της Τσέλσι λόγω Ουκρανίας και Αμπράμοβιτς

Η Τσέλσι βρίσκεται σε μία πολύ ιδιαίτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο σύλλογος βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να αποχωρήσει. 

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με την Μπέρνλι, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου. Οι οπαδοί της Τσέλσι, όμως, δεν το τήρησαν και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Αμπράμοβιτς. 

Γεγονός που προκάλεσε ένταση στις κερκίδες αλλά και την έντονη αντίδραση του προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου έδειξε την ενόχλησή του.

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φωνάξουμε αυτό το σύνθημα. Όταν δείχνουμε αλληλεγγύη, δείχνουμε αλληλεγγύη όλοι μαζί. Γονατίζουμε όλοι μαζί, εάν ένα άτομο από το σύλλογό μας πεθάνει, δείχνουμε σεβασμό. Δεν είναι η στιγμή για να δίνουμε άλλα μηνύματα» τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε για το περιστατικό:

«Το κάνουμε αυτό λόγω του συλλόγου που εκπροσωπούμε. Δείχνουμε σεβασμό και χρειάζεται να το τηρούν οι οπαδοί μας. Το κάνουμε για τους ανθρώπους στην Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλη γνώμη για αυτό. Έχουν τη σκέψη μας και την υποστήριξή μας και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτό ως σύλλογος».

naftemporiki.gr