Skip to main content

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πιστεύει στον Ράγκνικ, τα αποδυτήρια θέλουν Ποτσετίνο

Ο Ραλφ Ράγκνικ ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσούσης της περιόδου και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βάλει την ομάδα στον ίσιο δρόμο, να χτίσει ένα σερί επιτυχιών και να δημιουργήσει ελπίδα για το παρόν και το μέλλον. Η εικόνα του συνόλου δεν είναι η επιθυμητή και ήδη τα πρώτα σύννεφα πάνω από τον Γερμανό προπονητή έχουν να αρχίσει να δημιουργούνται με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει η AS, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν πιστεύει στις μεθόδους του 63χρονου κόουτς και θεωρεί πως δεν μπορεί να κάνει την διαφορά από τον πάγκο. Σίγουρα αυτά δεν είναι και τα καλύτερα νέα για τον Ράγνικ, μιας και ο προκάτοχός του, Όλε Σόλσκιερ, δεν ήταν της αρεσκείας του CR7 και με συνοπτικές διαδικασίες αποτέλεσε παρελθόν.

Από κει και πέρα, ολοένα και πυκνώνουν τα δημοσιεύματα για τη θέληση των παικτών των «Κόκκινων Διαβόλων» να αναλάβει τα ηνία από το καλοκαίρι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός τις Παρί αναμένεται να φύγει στο τέλος της σεζόν, είναι άριστος γνώστης της Premier League και φαντάζει ως μία από τις ιδανικότερες επιλογές για το αύριο της Γιουνάιτεντ.