Skip to main content

Νίκη στην πρεμιέρα του Ντόστανιτς η ΑΕΛ

Νίκη που ισοδυναμεί με… μισή παραμονή πέτυχε η ΑΕΛ στην έδρα της επί του Πλατανιά με 1-0, στην πρεμιέρα του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο των «βυσσινί».

Η έλευση του νέου προπονητή έφερε… γούρι στην θεσσαλική ομάδα, η οποία μετά από 8 αγωνιστικές (6 ήττες, 2 ισοπαλίες) επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στα «μεγάλα σαλόνια» , σε αντίθεση με τους Χανιώτες που ούτε με θαύμα δεν φαίνεται ότι μπορούν να σωθούν.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 69΄ ο Ντέλετιτς αξιοποίησε την ωραία μπαλιά του Ναζλίδη και με σουτ νίκησε τον Κλιάιτς, για να γράψει το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο AEL FC Arena.

Εντελώς ανεπαρκής δημιουργικά, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι κράτησαν χωρίς άγχος τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον τους στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, την προσεχή Πέμπτη (1/3).

Στο φινάλε, μάλιστα, ο Ντέλετιτς νικήθηκε δύο φορές σε τετ-α-τετ από τον Κλιάιτς, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα.