Skip to main content

Τσιτσιπάς: Ο γιατρός δεν περίμενε να παίξω αλλά του απέδειξα πως έκανε λάθος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open και μετά το τέλος του παιχνιδιού αποκάλυψε πως ο γιατρός του δεν περίμενε την συμμετοχή του στο πρώτο μεγάλο grand slam της σεζόν μετά την επέμβαση στον αγκώνα.

«Ο γιατρός μου βλέπει τώρα και μου έστειλε μήνυμα χθες. Ο δρ. Φρανκ δεν περίμενε να έρθω και να παίξω στην Αυστραλία, αλλά του απέδειξα πως έκανε λάθος. Είναι φίλος του τένις και είμαι χαρούμενος που τον εμπιστεύτηκα και γύρισα πιο δυνατός» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την εικόνα της αναμέτρησης και τη βροχή, υπογράμμισε:

«Νομίζω ότι ήμουν ταπεινός από την αρχή του ματς. Ήξερα ότι παίζω με εξαιρετικό παίκτη και έπρεπε να συγκεντρωθώ στα χτυπήματά μου. Βγήκαν πιο εύκολα απ’ ότι περίμενα. Η τακτική μου στην εξέλιξη του αγώνα βγήκε και είναι απίστευτο το πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.  Η βροχή είναι μέρος του αγώνα. Ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει με τον καιρό. Το ματς πήγαινε εκεί που ήθελα και οι συνθήκες άλλαξαν καθώς με κλειστή οροφή το γήπεδο έγινε πιο γρήγορο. Όμως προσαρμόστηκα γρήγορα και λειτούργησε θετικά για μένα αυτό».

naftemporiki.gr